tiistai 11. joulukuuta 2012

Paras pannari

Pannukakku on jokaisen kiireisen herkku. Parasta pannukakku on aavistuksen jäähtyneenä kermavaahdon ja vadelmahillon kera! Kesäaikaan tietysti myös tuoreet marja käyvät mainiosti. Itse olen tehnyt pannukakun jo pitkään samalla, hyvin yksinkertaisella reseptillä:




4 kananmunaa
1 tl suolaa
1l maitoa
4-5dl vehnäjauhoja

Vatkaa ensin munien rakenne rikki. Lisää muut ainekset ja sekoita. Laita joko pellille taikka voideltuihin vuokiin (kaksi normaalia piirakkavuokaa). Paista uunissa 200asteessa puolisen tuntia, tarkkaile välillä väriä.


Valmis pannari

Kera vattuhillon ja kermavaahdon, NAM!!

Itse laitoin pannarin tällä kertaa piirakkavuokiin, se tuo hauskaa vaihtelua! Lisäksi voit vaihtaa vehnäjauhot (taikka osan) esim. grahamjauhoihin, näin tulisi hiukan täyttävämpi ja terveellisempi vaihtoehto. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti